Kurucu Mesajı

web-kv_edited.jpg

Koray Varol'un Velilere Mesajı

Merhaba,

Çocuklarımız bizim en değerli varlığımızdır.

Biricik çocuklarınızın geleceğiyle ilgili endişelendiğinizi ve onlar için en iyisini yapmak istediğinizi biliyorum. Yılların getirdiği deneyim ve birikimle bu okulun her bir detayını tasarlarken eğitimci kimliğimden önce çocuğunun eğitimini ve geleceğini düşünen bir baba gibi düşünmeye büyük özen gösterdim.

Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çağdaş ve uluslararası eğitim standartlarını benimseyen üst düzey donanıma sahip bir okul oluşturmayı amaçladım.

Okulumuzun misyonu olan “Başarı ve mutluluğu yaşam biçimi haline getirmiş, fark yaratan bireyler yetiştirmek” hedefine ulaşmak için çocuklarımızın her şeyden önce bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimlerine mümkün olan en nitelikli katkıyı sağlayacağız. Çocuklarımız akademik, sanatsal ve sportif alanlarda; okulumuzda elde ettikleri bilgi, beceri ve değerlerle onları yaşam boyu başarıya taşıyacak bir vizyona sahip olacaklar.

Atatürk, “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.” der. Koray Varol Okulları da Atatürk’ün eğitime olan bu yaklaşımından yola çıkarak vizyonu ve yüksek hedefleri olan öğrencilerin okulu olmayı hedeflemektedir. Böylesi hedeflere hazırlık, bu süreci bütünsel olarak yönetecek deneyim ve uzmanlığın yanı sıra her öğrenciyi tek tek tanımayı ve bireye özel yaklaşımlar geliştirmeyi zorunlu kılar. Okulumuzdaki çalışma disiplini, takip ve ilgi anlayışı bu zorlu süreci başarıya ulaştıran başlıca gücümüz olacaktır.

Koray Varol Okulları öğretmenleri, öğrencileri ve velileriyle bir bütün olarak kenetlenen, aile gibi düşünüp hareket eden, başarı ve mutluluğa odaklanmış, her öğrencinin biricik olduğu, butik bir okuldur. Çocuklarımızı mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırladığımızı bilmek en büyük kazancımız ve gururumuz olacaktır.

Sevgi ve sağlık dileklerimle…

Koray VAROL