Kampüsümüzün YaÅŸam Alanları ve Hizmetleri

Koray Varol Okulları kampüsü, butik eÄŸitimin tüm avantajlarını yaÅŸatmak üzere özenle oluÅŸturuldu.

Kampüsümüz güvenli ortamı, nezih çevresi ve okula özel tasarlanmış mimarisi ile okulu yaÅŸam alanına dönüÅŸtüren bir anlayışla hizmet veriyor.

Bu kapsamda;

• Kampüsümüz spor alanları, bilim ve teknoloji laboratuvarları, sanat atölyeleri, toplantı ve seminer salonları, sergi alanları, kafeterya, oyun alanları ve sosyal alanlarla öÄŸrenci ve öÄŸretmenlerimize tam donanımlı bir öÄŸrenme ve kiÅŸisel geliÅŸim ortamı saÄŸlar. Butik konsept, her bir öÄŸrencinin kampüsün sunduÄŸu olanaklardan adil ve yeterince yararlanabilmesine olanak saÄŸlar.

• Kampüsümüzün temizlik ve güvenlik hizmetleri profesyonel ÅŸirketler tarafından saÄŸlanır. Kampüs 24 saat gözetim ve koruma altındadır.

• ÖÄŸrencilerimizin yemekleri profesyonel catering ÅŸirketi tarafından kendi mutfağımızda özenle hazırlanmakta ve servis edilir. Yemek hizmeti hem gıda mühendisi hem de okul yöneticileri tarafından düzenli olarak kontrol edilir.

• ÖÄŸrenci servislerimiz, Koray Varol Okulları tarafından belirlenen ve denetlenen güvenlik ve kalite standartları çerçevesinde hizmet sunar.

• Revir ve okul hemÅŸiresi öÄŸrencilere gereken durumlarda ilk yardımda bulunmak ve reçeteli ilaçları ebeveyn onayıyla öÄŸrencilere kontrollü olarak vermek üzere okul saatleri boyunca faaliyettedir.