Kayıt Süreci

• ÖÄŸrenci kabulünün ilk aÅŸaması aday öÄŸrenci, ailesi ve Kurucumuz Koray Varol'un katılımıyla gerçekleÅŸen tanışma toplantısıdır. Bu toplantıda öÄŸrencinin alt yapısı ve donanımı deÄŸerlendirilir.

• Ä°kinci aÅŸamada okulumuzun akademik yapısı ve eÄŸitim sistemi okul yöneticileri tarafından anlatılır.

• Ä°lkokulumuza kayıt olacak öÄŸrenci okulumuz rehber öÄŸretmeni tarafından deÄŸerlendirilir.

• Son aÅŸamada ailenin, öÄŸrenciyi okulun eÄŸitim sistemine uygun bulması ve Koray Varol’un olumlu deÄŸerlendirmesi sonucu kabul süreci baÅŸlar.

• Ortaokulumuza bir sonraki eÄŸitim öÄŸretim yılı için kayıt olan öÄŸrenci ile eÄŸitim öÄŸretim süreci baÅŸlayana kadar haftalık takip görüÅŸmeleri yapılır. Sistemimize adapte olmasını saÄŸlayan takip süreci öÄŸrenci için oryantasyon niteliÄŸindedir.

• Takip görüÅŸmelerinde verilen yüklenimler, öÄŸrencinin eksiklerin tamamlanması ve çalışma disiplini kazanması okulumuza uyumun bir parçasıdır. Takip görüÅŸmelerindeki süreç kayıt olduÄŸu eÄŸitim öÄŸretim yılına öÄŸrencinin devam etmesi için belirleyicidir.

Siz de okulumuzun bir parçası olmak ve kayıt mülakatlarımıza katılmak ister misiniz?

Bir Ä°mza
Ön Kayıt BaÅŸvuru Formu

Formunuz elimize ulaştı. En kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.