Okullarımızda tüm sınıflar düzeyinde TEAMS üzerinden, günde 7 ders saati ONLINE EĞİTİM yapılmaktadır. Öğrencilerimizle birebir ilgilenebilmek, her öğrenciye söz hakkı verebilmek ve ders içi performanslarını en üst seviyeye çıkarabilmek amacıyla;

• Sınıf mevcutlarımız en fazla 8-9 öğrenci ile sınırlandırılmıştır.
  • Ders esnasında öğrencilerimizin kamera ve mikrofonlarının açık olmasını bunun eğitim için önemini anlatarak sağladık. Derse katılmayan / katılamayan öğrencilerimizin velileri ile müdür yardımcımız aracılığı ile hemen iletişime geçilmektedir. Velilerimizle oluşturduğumuz ORTAK DİL-ORTAK DAVRANIŞ sayesinde okulumuzda derslere katılım eksiksiz sürmektedir.
  • Ders sırasında teknik sorun yaşayan öğrencimize bilgisayar öğretmenimiz ya da teknik personelimiz anında çözüm üretmektedir.
  • Ödevlerimiz iletişim ağımız SMART CLASS aracılığıyla gönderilerek öğretmenlerimiz tarafından  takibi ve kontrolleri düzenli bir şekilde yapılmaktadır.
  • Sağlık, etkinlik vb. özel nedenlerle ders kaçıran öğrencilerimiz için bireysel çalışmalar planlanarak eksik konu tamamlama çalışmaları yapılmaktadır.
  • Mentör öğretmenlerimiz, öğrencilerini sürekli olarak takip etmekte ve yönlendirmektedirler.
  • Rehber öğretmenimiz yaptığı rutin görüşmelerle sorumluluk alma ve yerine getirme, çaba gösterme, mücadele etme, motivasyonlarını yükseltme vb. konularda öğrencilerimizi desteklemektedir.
  • Yoğun uygulanan yabancı diller programlarımıza NATIVE SPEAKER ayrı bir renk katmaktadır.
  • 8. sınıf öğrencilerimizle ayrıca, her gün farklı derslerden olmak üzere en az 1 ders saati üçer kişilik guruplarla, soru çözümü ya da eksik konu tamamlama çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca cumartesi günleri velilerimizin gözetiminde yapılan DENEME SINAVI sonrası öğretmenlerimiz ile online soru çözümü yapılarak öğrencilerimizin yapamadıkları sorular anında çözümlenmektedir.

Bu zorlu süreci en verimli bir şekilde aşmak üzere planladığımız çalışmalarımızda; özverili çalışmaları için öğrencilerimize, koşulsuz ve sınırsız destekleri için öğretmenlerimize, velilerimize çok teşekkür ediyoruz.