Detaylı sınav sonuç karnesine www.kvasinav.com adresinden ulaşabilirsiniz. Buradan burs alıp almadığınızı, aldığınız bursun miktarını görebilirsiniz.

Siteye giriş yaptıktan sonra “Sınav Sonucu Öğrenci Girişi” düğmesine tıklayınız. Açılan sayfadan öncelikle sınıf seviyenizi seçiniz. Sınıf seviyenizi seçtikten sonra sadece “T.C. Kimlik No” alanına sınav sırasında optik formunuza kodladığınız T.C. Kimlik Numaranızı girerek “Bul” düğmesine tıklayınız.

Sonuç bulunamadı uyarısı ile karşılaşırsanız doğru sınıf seviyesi seçtiğinizden emin olduktan sonra hatalı kodlama yapılmış olabileceği göz önüne alınarak lütfen okulumuzla iletişime geçiniz. Görevli personel sizlere yardımcı olacaktır.

Aşağıdan sisteme giriş ile ilgili yardım almak isterseniz gerekli videoları izleyebilirsiniz.

Telefon ve Tabletten sonuçları görüntülemek için:

Bilgisayardan sonuçları görüntülemek için: